Behang

 

Een mooi behang kan een ruimte direct veranderen in een sfeervolle ruimte. Met behang heeft u veel mogelijkheden, van verschillende stijlen tot verschillende materialen behangpapier. Onze vakmensen geven u een passend advies en kunnen zelfs voor u de kamer behangen indien gewenst. Verander de 'saaie' kinderkamer in een sprookjes kinderkamer of juiste in een trendy kinderkamer.

 

Het is ook mogelijk om een wand te voorzien van een leuke print of kies ervoor om een hele wand te voorzien met fotobehang. Bij Janssen Interieur design vindt u merken zoals Eijffinger, Casamance, Camengo en AS creation. Speciaal voor de kinderkamer vindt u bij ons PIP behang van Eijfflinger. De vrolijke kleuren en prachtige prints maken de kinderkamer helemaal af!

 

Vol inspiratie

Wilt u graag inspiratie opdoen? Dan is het mogelijk om in onze winkel allerlei behang stalen te bewonderen. Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies. Naast behang vindt u bij ons ook bijpassende gordijnen in de collecties waardoor u het interieur helemaal op elkaar kan afstemmen qua styling. Wij helpen u graag! Kom bij ons langs en laat u inspireren.

Onze merken:
Desso
Parade tapijt
Luxaflex
Eijffinger