Buitenzonwering

 

Janssen interieur design heeft een ruim assortiment buitenzonewering. Wij hebben voor elke situatie een geschikte oplossing. Zo hebben wij onder andere screens,rolluiken en zonneschermen in het assortiment. Graag nodigen wij u uit om langs te komen in onze winkel zodat u de mogelijkheden kunnen laten zien. Voor advies op maat komen wij graag bij u langs zodat wij u een vrijblijvend en passend advies kunnen geven.

 

Screens

In de meeste situatie zijn screens zeer geschikt. Het is een duurzame vorm van buitenzonwering. Screens beschermen uw interieur tegen zon en warmte. Screens biedt privacy omdat het zicht naar buiten geeft maar niet naar binnen. Zo heeft u geen last van inkijk naar binnen. De screens zijn gemaakt van diverse transparante doeken van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

 

Rolluiken

Rolluiken bieden naast zonwering nog meer voordelen. Ze zijn inbraakwerend en zorgen voor goede isolatie. Rolluiken hebben goede geluidsisolerende eigenschappen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De lamellen en omkasting zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u graag meer weten over buitenzonwering? Of graag een afspraak maken voor een passend advies? Wij graag naar u toe om uw wensen te bespreken, maar ook om te meten en te monteren.

Onze merken:
Desso
Parade tapijt
Luxaflex
Eijffinger