Meubelstoffering

 

Wilt u graag dat uw meubels er weer als nieuw uitzien? Of wilt u een nieuw interieur maar geen grote investering doen in nieuwe meubelen dan is het herstofferen van uw meubels een goede oplossing. Janssen interieurdesign is gespecialiseerd in meubelstoffering. Wij kunnen al uw 'oude' stoelen, banken of andere meubels herstofferen. In onze winkel hebben wij een enorm uitgebreid assortiment stoffen van verschillende merken. Met onze ervaring helpen wij u met het maken van de juiste keuze. Wij adviseren welke stof geschikt is voor uw meubels.

 

Onze werkwijze van meubelstoffering in 5 stappen:

  • Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze winkel. Wij bespreken met u, uw wensen en mogelijkheden. U ontvangt direct een vrijblijvend advies en/of prijsindicatie.

  • Als u een besluit heeft genomen gaan we met behulp van de stof stalen een keuze maken.

  • Wij komen bij u langs om het meubel ( of meubels) op te meten en te bekijken. Wij hebben dan alle gegevens bij ons om definitief een passende prijsopgave te geven.


  • Bij akkoord gaan wij alle materialen voor u bestellen. Wij nemen contact met u op zodra alles binnen is zodat de meubels gestoffeerd kunnen worden. Wij streven er naar om uw meubel of meubels in één werkweek weer bij u te bezorgen.

  • Na levering wordt de betaling gedaan.Onze merken

Wij werken met verschillende merken voor onze meubelstoffering zoals, Aritex, Warwick, Casamance, Puylaert, Acker en Eijffinger. Alle stoffen van deze merken zijn actueel en hebben een decoratieve uitstraling. De stoffen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen en stijlen. Van klassiek tot modern. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Onze merken:
Desso
Parade tapijt
Luxaflex
Eijffinger